side_banner12

nyheder

Den nationale standard for Vape er officielt annonceret i dag!

Den 12. april godkendte Statens Administration for Markedsregulering og National Standardization Administration Commission den obligatoriske nationale standard for elektronisk cigaret, som nu er udstedt og vil blive implementeret fra den 1. oktober 2022. Frigivelsen af ​​den obligatoriske nationale standard for elektronisk cigaret betyder slutningen af ​​produktionsfasen af ​​Kinas elektroniske cigaret uden nationale standarder i lang tid, hvilket er af stor betydning for industrien.
406
Den nationale standard elektroniske cigaret er under jurisdiktionen af ​​National Technical Committee for Tobacco Standardization, og den kompetente afdeling er China Tobacco.Reporteren slog de specifikke bestemmelser op i den obligatoriske nationale standard for elektronisk cigaret og fandt ud af, at alle elektroniske cigaretprodukter skal produceres i overensstemmelse med den nationale standard, og de 101 tilsætningsstoffer, der er tilladt at tilføje i overensstemmelse med den nationale standard, skal tilføjes i et begrænset beløb.Koncentrationen af ​​nikotin i det forstøvede stof bør ikke overstige 20mg/g, og den samlede mængde nikotin bør ikke overstige 200mg.
 
Samtidig fastlægger den obligatoriske nationale standard for elektronisk cigaret strengt frigivelsesmængden af ​​formaldehyd, acetaldehyd, acrolein og andre stoffer i de elektroniske cigaret-emissioner og kræver, at elektroniske cigaretsæt skal have den funktion at forhindre børn i at starte og beskytte funktion til at forhindre utilsigtet start.
Den 11. marts udsendte China Tobacco "Electronic Cigarette Management Measures" og "Electronic Cigarette National Standard (Second Draft for Comments)", og foreslog, at fra den 1. maj vil salget af andre aromatiseret elektronisk cigaret end tobakssmag og elektronisk cigaret, som kan tilføje aerosoler selv vil være fuldstændig forbudt.
 
I oktober 2017 blev den nationale standardformuleringsplan for elektronisk cigaret frigivet, men siden juni 2019 har status for denne plan forblevet "under godkendelse".Indtil oktober 2021 vendte denne plans status pludselig tilbage til "under revision".Den 30. november 2021 blev den nationale standard for elektronisk cigaret (udkast til kommentar) frigivet, hvilket gør obligatoriske specifikationer for elektroniske cigaretcigaretsæt, aerosoler, udgivelser, produktmærker osv.


Indlægstid: 27. juni 2023